El País (Catalunya), Christian Segura, 14.11.2014

Allà on veieu anunciada la paraula exopolítica hi heu d’anar sense pensar-vos-ho. Cap pel·lícula de Hollywood, cap cunyat amb mil anècdotes de la mili us garantirà més hores d’entreteniment que l’exopolítica. L’exopolítica, en paraules d’un dels seus gurús, l’advocat Alfred Webre, “és l’estudi de l’univers com una societat rica en civilitzacions evolucionades i amb lligams enormement desenvolupats entre elles”. És a dir, que l’univers és ple de marcians i entre ells mouen els fils de tot plegat. A Barcelona se celebra aquest dissabte i diumenge el quinzè congrés Ciencia y Espíritu, una de les trobades més importants d’exopolítica i moltes coses més que us enriquiran la imaginació més que tota la col·lecció de Harry Potter.

Ciència i Esperit se celebra a la sala La Tricotilla del Poblenou. Els preus no són econòmics, però l’espectacle s’ho val: 44 euros tots dos dies; si vols sopar amb els ponents, 59 euros i si vols el sopar i dos dinars, 83 euros. Aquestes són les conferències que jo no em perdria ni per un hat-trick de Raúl Tamudo:

El Sant Grial i la Barcelona del misteri

Carlos Mesa és un investigador del món ocult de Barcelona. Té una empresa que fa visites guiades per la Barcelona de la màgia negra, satànica o creients de les mil i una absurditats sobre la maçoneria. Mesa participarà al congrés amb la conferència On és el Sant Grial?Per articles consultables a la seva pàgina personal sabem que Mesa conclourà que el Sant Grial és a València.

Els anunnakis

David Parcerisa, un dels principals caçadors de marcians de Catalunya, impartirà l’última conferència de diumenge: Conspiració Anunnaki. Els anunnakis eren déus de la civilització sumèria. Segons Parcerisa, i molts més teòrics de l’exopolítica arreu del món, elsanunnakis realment eren extraterrestres. La conspiració anunnakiés, resumint-ho molt, una teoria segons la qual Parcerisa assegura que els aliens anunnaki controlen la humanitat.

Les agulles d’Escudero

El doctor Ángel Escudero tornarà al congrés Ciència i Esperit després d’haver rebut enguany el premi a l’Excel·lència Mèdica d’Equador segons el mètode Huneke. El mètode Huneke és el rovell de l’ou de la pràctica d’Escudero: demostrar que el dolor és controlable, que el cervell el pot anul·lar. Amb una sèrie d’agulles i altres estris de tortura de Fumanchú demostrarà al públic que els seus pacients no senten cap dolor. D’això se’n diu psicoanalgèsia. Escudero, segons ha declarat l’organitzador del congrés, Miquel Celades, fa 40 anys que opera sense anestèsia.

Un jutge inhabilitat

L’organització celebra la participació estel·lar del jutge andalús Francisco Serrano per parlar de la violència de gènere a Espanya. Fins aquí, tot bé. Però alerta, que el jutge Serrano va ser inhabilitat el 2012 per no exercir la seva professió durant deu anys. El jutge Serrano impartirà una conferència sobre violència de gènere en què, presumiblement, vincularà el tema amb la seva teoria més difosa: unes elits secretes controlen la humanitat com a grup d’esclaus i regulen la natalitat elevant o disminuint els drets de les dones.

Xinesos contra els illuminati

Els illuminati seran un dels objectius d’estudi més repetits al congrés. Els illuminati serien una secta secreta nascuda a Alemanya al segle XVIII. Dan Brown els ha fet cèlebres mundialment i ara hi ha una gran quantitat de gent que està convençuda que entre les elits empresarials i polítiques del món, membres d’aquesta secta mouen els fils dels nostres destins.

Benjamin Fulford és un dels principals combatents dels illuminati. El congrés el presenta com a representant de la Societat del Drac Blanc i director de Forbes Japó. Fulford no és director de Forbes Japó. Sí que va ser corresponsal de Forbes al Japó, però el van acomiadar el 2005. Fulford va aconseguir certa notorietat a Youtube després d’una entrevista amb David Rockefeller que va acabar com el rosari de l’aurora. Segons Fulford, els Rockefeller van assassinar al seu rebesavi perquè aquest volia invertir en un projecte d’energia eterna i gratis de Nicola Tesla. Fulford intervindrà per descriure que hi ha una guerra subterrània entre illuminati xinesos i illuminatiamericans.

Roswell solucionat

Luis Carlos Campos és un periodista que es presenta com a “consultor a la City assessorant les principals empreses del món en prevenció de catàstrofes”. Campos intervindrà en una projecció en directe en la qual demostrarà que l’ovni de Roswell era una nauanunnaki amb inscripcions sumèries, i ho demostrarà amb una fotografia d’uns arxius nazis.

Malalties que són negoci

Potser la ponència més mediàtica és la de Josep Pàmies, un pagès de Balaguer que ha sortit en una gran quantitat de mitjans pel seu bon rotllo amb Teresa Forcades per denunciar que moltes malalties com el càncer, la sida, l’ebola i la malària no les curem perquè els laboratoris i l’OMS no volen.